З 22 грудня знову почнуть ходити потяги до …

1

З 22 грудня знову почнуть ходити потяги до ...

Krupówki, Закопане Adobe Stock

Потяги почнуть знову ходити до міста Закопане з 22 грудня, але зупинятимуться не на головній станції.

З 22 грудня знову почнуть ходити потяги до ...

З 22 грудня знову почнуть ходити потяги до ...

Купити рекламу » Як пoвідoмляє Yavp.pl, пасажирське залізничне сполучення з цим курортним містом відбуватиметься виключно на період різдвяних свят та зимових канікул у навчальних закладах (ферій).

Відтак потягом до Закопаного можна буде доїхати з 22 грудня 2022 року по 28 лютого 2023 року включно. Після цього залізничне сполучення з цим містом знову припиниться. Пов’язано це з ремонтними роботами, які тривають на ділянці колії Sucha Beskidzka – Chabówka – Zakopane. Повністю закінчити їх планують аж наприкінці 2023 року, а ефектом має стати скорочення часу подорожі з Кракова до Закопаного та навпаки до 2-х годин.

Ще одна важлива деталь для тих, хто збиратиметься до Закопаного залізницею: у найближчому зимовому сезоні потяги зупинятимуть там на тимчасовій станції Spyrkówka. Це пов’язано з реконструкцією головного вокзалу в місті Закопане. На станції Spyrkówka потяги вже зупинялися під час минулого літнього сезону (з 25 червня по 31 серпня).

Нагадаємо, раніше ми публікували, що обов’язково потрібно зробити тим, хто вирішив відпочити в Закопаному — місті, яке називають зимовою столицею Європи. Польське місто, де зима триває до травня: 5 речей, які треба зробити в Закопаному
Джерело