Стала відома ціна квитків на новий потяг з Варшави …

Стала відома ціна квитків на новий потяг з Варшави ...

Фото ілюстративне Adobe Stock

“Укрзалізниця” з 15 жовтня запускає поїзд між Львовом та Варшавою, вперше за 18 років!

Стала відома ціна квитків на новий потяг з Варшави ...

Стала відома ціна квитків на новий потяг з Варшави ...

Купити рекламу » Як повідомляє Yavp.pl, маршрут нового потяга проходитиме через станцію “Рава-Руська” і працюватиме у пересадковому форматі. На станції “Рава-Руська” пасажири здійснюватимуть пересадку з поїзда української ширини колії (1520 мм) на поїзд європейської колії (1435 мм) і зворотно.

“Розклад руху поїздів розроблений так, щоб без зайвих пересадок охопити залізничним сполученням з Варшавою та Любліном не лише Львів, а й Івано-Франківськ, Стрий, Коломию, Калуш, Моршин, Брюховичі та Жовкву. Також пасажирам не варто хвилюватися за можливі запізнення, оскільки пересадка узгоджена. Поїзд завжди чекатиме усіх пасажирів!”, — наголошують в “Укразалізниці”. З

Варшави до Рави-Руської та у зворотному напрямку перевезення пасажирів здійснюватиме польська приватна залізнична компанія SKPL Cargo. Ще раніше вона отримала дозвіл на обслуговування пасажирського сполучення за маршрутом “Варшава Всходня – Рава Руська/Львів” до 31 травня 2028 року. На цьому маршруті курсуватимуть потяги місткістю до 240 пасажирів. 

Яка ціна квитків?

Квиток у вагоні другого класу на потяг зі Львова до Варшави коштує 1183 грн (ціна зі Львова тільки до Рави-Руської — 115 грн). У першому класі ціна трохи дорожче — 1344 грн (ціна зі Львова до Рави-Руської — 153 грн).

Купити квитки можна на сайті “Укрзалізниці, мобільному додатку, у чат-ботах та у міжнародних касах вокзалів в Україні.

Графік руху потяга

Зі Львова потяг відправлятиметься о 8:30. Відправлення з Рави-Руської до Варшави заплановане на 10:30. На пересадку пасажири матимуть близько півгодини. Прибуття до Варшави — о 17:29. У зворотному напрямку відправлення з Варшави до Рави-Руської — о 21:45. Прибуття до Рави-Руської — о 5:15. Пасажири матимуть годину на пересадку на потяг до Львова, який відправлятиметься о 6:15. Прибуття у Львів — о 7:45. Потяг робитиме проміжну зупинку лише в Любліні! Однак варто знати, що немає можливості купити квитки для проїзду цим потягом тільки по Польщі (з Любліна до Варшави).

Стала відома ціна квитків на новий потяг з Варшави ...

Стала відома ціна квитків на новий потяг з Варшави ...

Потяг робитиме проміжну зупинку лише в Любліні! Однак варто знати, що немає можливості купити квитки для проїзду цим потягом тільки по Польщі (з Любліна до Варшави).


Джерело