У Варшаві відбудеться ярмарок франшиз: запрошують …

У Варшаві відбудеться ярмарок франшиз: запрошують ...

Ярмарок франшизи в Польщі https://franczyza.pl/

Ярмарка франчайзингу – це шанс мати власний бізнес також і для українців.

У Варшаві відбудеться ярмарок франшиз: запрошують ...

У Варшаві відбудеться ярмарок франшиз: запрошують ...

Купити рекламу » Як пoвідoмляє Yavp.pl, протягом 19-21 жовтня у Варшаві в приміщенні Палацу культури й науки (Plac Defilad 1) відбудеться ярмарок франчайзингу — Targi Franczyza 2023. Це — найбільший такий ярмарок в Центрально-Східній Європі. Серед експонентів на ярмарку найкращих бізнес-ідей буде і декілька компаній з України.

СПИСОК БІЗНЕС-ІДЕЙ СТАЄ БІЛЬШЕ І БІЛЬШЕ

Перелік франчайзингових компаній, які представлять свої стенди на 21-му Ярмарку франчайзингу, щодня поповнюється. Серед них також будуть найвідоміші та знакові компанії на ринку, такі як McDonald’s, Żabka та Stokrotka. А також всім вже відомі українські компанії такі як Львівські круасани, Чорноморка, Галя Балувана та багато інших.

Ярмарок франчайзингу – це також місце, де українці зможуть знайти ідею для власного бізнесу та розпочати розвиток на польському ринку як підприємці, а не лише як наймані працівники.

Знову стратегічним партнером ярмарку франшиз стала мережа продуктових магазинів Żabka, а Польська організація франчайзингу, як і щороку, взяла почесний патронат над заходом.

Найважливіші гості цьогорічного ярмарку – це, звісно, ​​кандидати-франчайзі та ті, хто вже веде бізнес за ліцензією під відомим брендом. Завдяки їхнім порадам ярмарок франчайзингу стає ще безпечнішим місцем для вибору бізнесу для себе.Протягом триденного ярмарку, окрім можливості дізнатися більше про обрані концепції франшизи, ви зможете послухати тих, хто досяг успіху завдяки своєму ліцензованому бізнесу. Крім того, в рамках семінару «Власна справа» відбудуться майстер-класи та лекції, під час яких фахівці з франчайзингу дадуть відповіді на питання, як відкрити та вести успішний бізнес за ліцензією. Серед спікерів також будуть викладачі франчайзингу Варшавської школи економіки та радники консалтингової компанії PROFIT system.

Ярмарок франшизи працюватиме з 10:00 до 17:00 у четвер та п’ятницю (19-20 жовтня) та з 10:00 до 15:00 у суботу, 21 жовтня. Квитки можна придбати в касах перед входом та онлайн на bilety.franczyza.pl. Вартість — 30 злотих. Але для українців — вхід безкоштовний!

Список компаній, які пропонуватимуть франшизу на Ярмарку 19-21 жовтня 2023

Гастрономія A. Blike Bafra Bike Cafe Cofix Costa Coffee Crazy Bubble Cukrem i Solą Czarnomorka Da Grasso Gelato Naturale Gorąco Polecam Ice’n’Go! Kashka Katane Kurcze Pioeczone Lodolandia Kołacz na Okrągło Lviv Croissants Mc Donald’s Ministerstwo Śledzia i Wódki Pączkownia Smak Sprzed Lat Pijalnia Wódki i Piwa Ramen SiGelato So coffee Stava Subway Sushi Kuski Sushi Story Taco Bar Vash Lavash Wesoła Pani Освіта Edu3Dkacja Edukido Giganci Programowania Grupa Edukacyjna Soward Grupa Edukacyjna Soward Skills Grupa Edukacyjna Soward Mental Power Kulinarne Poddasze Mały inżynier Послуги для бізнесу та Інтернет
Atrata Buhalteres.lt Consultus Magnus Cream Property Advisors Epaka Grenefields MBE Northgate Logistics Краса та фітнес
City Fit Gentlemen Barber Shop Studio In.Time Orient Massage & Thai Organic Studio Synergy Xtreme Fintess Gyms Yasumi Послуги для індивідуальних клієнтів
Car For You Fast Energy KIMS Kobieta i Rozwód Royal Kids Ship Center  Speed Queen Фінанси і банківський сектор
Alior Bank Bank Millennium Generali Santander Bank Ubezpieczenia od A do Z Velobank Нерухомість Freedom Metrohouse Newlink House Харчування та промислова продукція
1 Minute Smaczego! Aelia Dutyfree Auchan Carrefour Express Carefour market Duży Ben Globi Inmedio Inmedio Trendy Intermarche Kraina Serów Liquider Odido Pierrot Relay Stokrotka Żabka Мода Moodo One By One Дім і сад
Bricomarche Dinprom Аптеки та здоров’я
Dobre Oko Sklepy Medyczne Zdrowie Косметика і біжутерія
Dobre Oko Sklepy Medyczne Zdrowie Телекомунікація
Used Products Franchise SRL Товари для дітей
5.10.15 Організації допомоги
Tov Franchise Group Polska Organizacja Franczyzodawców ЗМІ Franchising.pl «Własny Biznes FRANCHISING» Послуги для франчайзингових мереж
PROFIT system

Події

1) Відкрите перше засідання спільної Консультативної ради одержувачів франшиз та донорів під патронатом Варшавської школи економіки. Тема: Де точки розбіжностей між франчайзі та франчайзерами, як зрівняти владу сторін договору франчайзингу?

2) Лекції експертів та підприємців на семінарах з власного бізнесу. Додаткова інформація на: www.franczyza.pl

3) Церемонія нагородження кращих франчайзі. ТОП ФРАНЧАЙЗІ

Франчайзинг залишається однією з найбезпечніших форм підприємницької діяльності. У Польщі діє понад 1300 концепцій франшизи. Більшість із них, аж 80 %, належать польським фірмам, а 20 % є іноземні компанії. На польському ринку працює близько 90 тисяч компаній франчайзі (польські малі та мікропідприємства за ліцензією). Найчастіше це сімейні підприємства. Загалом на франчайзинговому ринку працює близько мільйона осіб (власників і співробітників).


Джерело