Смертельна ДТП буса з українцями в Польщі: …

Смертельна ДТП буса з українцями в Польщі: ...

У Польщі розбився мікроавтобус з українцями https://www.facebook.com/Hrubieszow998

Прокуратура у Польщі висунула обвинувачення 31-річному водієві українського мікроавтобуса в ненавмисному спричиненні смертельної ДТП.

Смертельна ДТП буса з українцями в Польщі: ...

Смертельна ДТП буса з українцями в Польщі: ...

Купити рекламу » Як повідомляє Yavp.pl, йдеться про трагічний випадок, який стався минулої неділі, 19 листопада, Верешин Грубешівського повіту неподалік польсько-українського кордону. Тоді мікроавтобус, який прямував до пункту пропуску в Долгобичові, виїхав на зустрічну смугу, після чого врізався в придорожнє дерево.

Внаслідок аварії дві жінки 60-ти та 20 років, а також 6-річна дитина загинули на місці. Всі інші пасажири та водій були госпіталізовані. Троє постраждалих досі перебувають у лікарні. Це дві жінки та майже 3-річний хлопчик.

Прокуратура висунула водієві звинувачення у спричиненні “катастрофи в наземному русі, що загрожує здоров’ю та життю багатьох осіб”. За це йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Прокуратура також клопотала, щоб 31-річного водія мікроавтобуса взяти під тимчасовий арешт на момент слідства, однак суд вирішив інакше. Замість арешту до чоловіка застосували поліцейський нагляд і заборону на виїзд з країни.
Джерело