Доставка суші у Києві Arasaka Sushi — здоров’я через суші: користь японської кухні

Суші — один із найвідоміших японських делікатесів, який люблять в багатьох країнах світу. Воно й не дивно, адже ця страва є не лише смачною, але й корисною. Мабуть, саме тому японці вирізняються значною кількістю довгожителів. Однак у чому криється секрет користі суші для здоров’я? Пропонуємо дізнатися про це просто зараз.

Багатство вітамінів і мікроелементів

Суші є справжнім скарбом для душі та тіла й ось чому:

  • В цій страві містяться корисні мікроелементи (залізо, йод, кальцій тощо), які покращують роботу серця та мозку, а також укріплюють кістки.
  • Суші багаті на білок і поліненасичені жирні кислоти (Омега-3) завдяки використанню риби. Це знижує ризик захворювання судин і навіть депресії!
  • До цього смаколика завжди подають імбир і васабі, які є природними антиоксидантами та зміцнюють імунітет.

Саме тому варто замовити суші arasaka з доставкою по Дарницькому району Києва. Ми пропонуємо широкий вибір ролів і сетів зі свіжою морською рибою, морепродуктами, овочами та соусами. Все це дозволяє обрати суші собі до смаку та з користю для здоров’я.

Чи підходять суші для правильного харчування?

Звісно, адже одразу декілька аспектів поєднують суші та принципи правильного харчування. Передусім ця страва є збалансованою завдяки використанню різноманітних інгредієнтів, що дозволяє отримувати всі корисні речовини — білки, жири, амінокислоти тощо.

Рис, риба і водорості не перевантажують шлунок і забезпечують нормальне травлення. До того ж японський “смаколик” є низькокалорійним, тому не виникне проблем з розміром порції та підрахунком калорій.

Ба більше, суші не містять глутамату натрію та консервантів. Саме тому японський делікатес зі свіжих складників — чудова альтернатива тим продуктам і стравам, які не підходять для правильного харчування.

Що важливо пам’ятати перед поїданням суші?

Є декілька моментів, які дозволять насолодитися смаком японської кухні по-справжньому. Передусім не варто змішувати соєвий соус і васабі, оскільки це може перебити ніжний смак тунця чи лосося. Краще наносити зелену приправу тонким шаром просто на рол.

Також не варто занурювати суші рисом у соєвий соус. Його заправляють після варіння, тому зайва сіль може лише зіпсувати враження від японського “смаколика”. Тому варто змочувати саму рибу — так смачніше. Окрема порада стосується маринованого імбиру — його потрібно жувати між дегустацією різних ролів, аби “освіжити” смакові рецептори.

Всі ці лайфхаки є важливими для отримання повноцінної насолоди. А швидка доставка суші Київ від Arasaka Sushi лише наблизить вас до якісної японської кухні.