Миргородські учні — рекордсмени!


				Миргородські учні - рекордсмени!

На допомогу вчителям початкових класів Миргородської міської ради  управлінням освіти, молоді та спорту Миргородської міської ради (начальник Тетяна Колибельнік) було закуплено на 2023-2024 навчальний рік програмне забезпечення «Електронний засіб навчального призначення «Дидактичний мультимедійний матеріал «КРАЇНА МРІЙ» в рамках проєкту «Рівний доступ до освіти. Освіта в умовах воєнного стану».

Така діджиталізація освітнього середовища для підвищення якості освіти та мотивації учнів в умовах воєнного стану стала вправним інструментом у руках педагогів ОЗО «Миргородський ліцей ім. І. А. Зубковського» Ніни Тимофєєвої та Лариси Дзядович. 9 травня 2024 року їх учні 3-А та 3-Б класів – це аж шість команд – взяли участь у встановленні національного рекорду в найбільшій освітній онлайн-грі "Quiz Діти", що зареєстровано в Національному реєстрі рекордів України «з найбільшої кількості команд в освітній онлайн-грі». Організатором  гри виступило видавництво "Країна мрій".

Щомісячні навчально-розважальні ігри "Quiz" з рейтинговою системою, що містять три раунди з шістьма питаннями різного рівня складності в кожному. Це виконання завдань за шкільною програмою в динамічному форматі.

А ще в даному контенті від «Країни Мрій» є безліч майстер-класів. Так, Шапочка Микола, учень 3 – А класу (вчитель Лариса Дзядович) отримав смарт годинник за майстерки!

Одночасно в онлайн-режимі зіграли в гру «QUIZ. Діти» 1186 команд із 23 областей України! Гра була захоплюючою та цікавою. Неможливо повністю висловити всі ті емоції, які отримали учасники та їх наставники!


				Миргородські учні - рекордсмени!


				Миргородські учні - рекордсмени!


				Миргородські учні - рекордсмени!


				Миргородські учні - рекордсмени!


				Миргородські учні - рекордсмени!

 

Вікторія Соломаха,

директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Миргородської міської ради та координатор гри "Quiz Діти".

Інформація згідно даних Миргородської міської ради