Миргород попрощався із Богданом Ільїним


				Миргород попрощався із Богданом Ільїним

7 липня жителі Миргородської громади віддали останню шану своєму захиснику, воїну і патріоту – Богдану Ільїну. Життя цього молодого чоловіка, що закінчилося надто рано, стало символом жертовності та любові до рідної землі, які об'єднують усіх українців в цей важкий час.

Богдан Миколайович Ільїн народився 26 серпня 1993 року. Ще змалку він був допитливим і винахідливим хлопчиком, який любив майструвати і розбиратися в техніці. Після закінчення місцевої школи, здобув спеціальність залізничника у Здолбунівському вищому професійному училищі залізничного транспорту. Відслуживши строкову службу, Богдан вирішив побачити світ і, як багато його ровесників, виїхав за кордон. Але серце кликало його додому.

Друзі порадили йому оселитися на Полтавщині, де він швидко відчув себе своїм. Богдан влаштувався на роботу, зустрів кохання свого життя і одружився. Після народження сина він навіть переконав своїх батьків переїхати до Полтавщини. Працював на різних роботах, поки не знайшов своє місце на Південній залізниці в Миргороді.

Життя Богдана Ільїна було сповнене любові та щастя, він був чудовим чоловіком, дбайливим батьком і вірним другом. Однак, війна безжально втрутилася в його долю. Змінивши формений одяг залізничника на військову уніформу, Богдан взяв до рук зброю, щоб захищати своїх рідних і свою країну. Ставши солдатом, він боровся на передовій, здобуваючи авторитет і повагу побратимів та командирів.

3 липня 2024 року Богдан Ільїн виконував чергове бойове завдання, яке, на жаль, стало для нього останнім. Україна втратила ще одного відданого сина, який залишився вірним своїй Батьківщині до останнього подиху.

Сьогодні Миргородці схилили голови в скорботі. Люди різних поколінь, з болем у серці, прощалися з Богданом, згадуючи його як людину, яка завжди була готова допомогти, як справжнього патріота, який поклав своє життя заради нашого майбутнього.

Наші щирі співчуття рідним і близьким героя. Ми розділяємо ваше горе і молимося за те, щоб Господь полегшив ваш біль. Герої не вмирають, вони продовжують жити в серцях тих, хто їх знав і пам'ятає.

Вічна пам'ять і слава Богдану Ільїну. Його жертва не була марною – він виконав свій обов'язок перед Батьківщиною і назавжди залишиться в нашій пам'яті як символ мужності та відданості.

Слава Україні!

Смерть ворогам!


				Миргород попрощався із Богданом Ільїним


				Миргород попрощався із Богданом Ільїним


				Миргород попрощався із Богданом Ільїним


				Миргород попрощався із Богданом Ільїним


				Миргород попрощався із Богданом Ільїним

Інформація згідно даних Миргородської міської ради