На Житомирщині під час дачного конфлікту пенсіонер побив сусідку молотком | Кримінальні новини

До поліції надійшло повідомлення про тяжке травмування пенсіонерки у селі Заможному Березівської громади. На жаль, цього ж дня 62-річна жінка померла у лікарні. Поліцейські відділу №1 Житомирського райуправління затримали причетного. Нині чоловікові повідомлено про підозру в учиненому.

На місці події працювали слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Житомирського райуправління та поліцейський офіцер громади.

Під час першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що того ранку жінка приїхала до дачного будинку та побачила на власній присадибній ділянці сусіда. Між господинею та непроханим гостем виник конфлікт. Під час суперечки 68-річний сусід молотком, що тримав у руках, заподіяв кілька ударів по голові жінки. Після цього він утік.

Правоохоронці, які працювали у селі, розшукали чоловіка за місцем проживання. Під час слідчих дій з його оселі вилучили знаряддя злочину та інші докази причетності.

Поліцейські затримали причетного та повідомили йому про підозру. Поліцейські клопочуть перед судом щодо обрання чоловікові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Згідно з чинним законодавством причетному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

За матеріалами поліції Житомирської області

Источник