На Житомирщині нетвереза бійка на березі водойми закінчилася вбивством | Кримінальні новини

Повідомлення про бійку зі смертельними наслідками надійшло до поліції 7 липня близько 18.30. На березі водойми у с. Харитонівці було виявлено тіло 46-річного місцевого жителя. Правоохоронці затримали причетного до завдання чоловікові смертельних травм.

На місці події працювали слідчо-оперативна група відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління та медики. Останні констатували смерть чоловіка.

У ході першочергових процесуальних дій поліцейські з’ясували, що того вечора загиблий чаркував разом з товаришами на березі водойми. Попередньо, під час застілля між потерпілим та його 34-річним знайомим виник конфлікт. У ході суперечки молодший з чоловіків спричинив старшому кілька ударів кулаками по голові. Зрозумівши, що товариш не приходить до тями, причетний самостійно викликав швидку та поліцію.

Згідно з висновками експертів причиною смерті потерпілого стала травма голови з ушкодженням мозку.

Відтак, слідчі відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління затримали 34-річного жителя громади. Нині йому повідомлено про підозру у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Згідно з чинним законодавством таке діяння карається від 7 до 10 років ув’язнення.

За матеріалами поліції Житомирської області

Источник