В Одесі судитимуть водійку, яка допустила ДТП і травмування пасажирки. ФОТО | Кримінальні новини

Подія сталася на початку травня, ввечері на трасі Київ-Одеса неподалік села Єгорівка. В ході досудового розслідування слідчі встановили, що 50-річна водійка легкового автомобіля «Hyunday», виїжджаючі із другорядної дороги, не надала перевагу в русі фургону «Opel», під керуванням 37-річного чоловіка, який рухався головною дорогою, в результаті чого допустила з ним зіткнення. 

Унаслідок автопригоди травмувалась 35-річна пасажирка автомобіля «Opel», яка отримала закритий перелом хірургічної шийки плечової кістки без зміщення, з відривом великого горбика. Такі тілесні ушкодження, згідно з висновком судово – медичної експертизи, відносяться до категорії середнього ступеня тяжкості.

Обох водіїв було перевірено на стан алкогольного спʼяніння. Вони були тверезі.

«Зібравши достатньо доказів, ми висунули водійці легковика обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і карається штрафом від 51 тисячі до 85 тисяч гривень або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування нами завершено і обвинувальний акт скеровано до суду», — прокоментував слідчий територіального підрозділу поліції Максим Степанюк.

За матеріалами поліції Одеської області

Источник