У Львові повідомлено про підозру молодику, якого затримали з чималою партією психотропів. ФОТО | Кримінальні новини

Правоохоронці вилучили у зловмисника «амфетаміну», «PVP» та «мефедрону» на загальну вартість у 100 тисяч гривень за цінами «чорного» ринку. За скоєне йому загрожує покарання — позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

25-річного львів’янина, який мав з собою поліетиленовий зіп-пакет із психотропною речовиною «PVP» вагою близько 70 грамів, на вулиці Богдана Хмельницького затримали оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю поліції Львівщини спільно з оперативниками кримінальної поліції відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисника виявлено та вилучено: пакунки з речовинами, схожими на наркотичний засіб «канабіс», на психотропні речовини «амфетамін», «PVP» та «мефедрон», засоби для фасування, електронні ваги, чорнові записи та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Слідчі поліції повідомили львів’янину про підозру.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою.

За матеріалами поліції Львівської області

Источник