Черкаська поліція перекрила трафік постачання наркотиків до слідчого ізолятору. ФОТО | Кримінальні новини

27-річну жінку, яка співпрацювала з ув’язненими та постачала їм наркотики, викрили працівники сектору агентурно-оперативної роботи управління карного розшуку, управління оперативної служби та оперативно-технічних заходів ГУНП в Черкаській області спільно з працівниками ДУ «Черкаський слідчий ізолятор» за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури.

Як встановили правоохоронці 27-річна черкащанка налагодила наркобізнес за ґратами. Вона у комунікації з ув’язненими СІЗО отримувала інформацію про необхідну їм кількість наркотиків. Отримавши “замовлення”, формувала пакунки: ховала метадон у харчові продукти та речі повсякденного вжитку й постачала передачі засудженим.

За місцем проживання фігурантки поліцейські провели санкціонований обшук та вилучили речові докази. Наразі їй повідомлено про підозру.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна. Підозрюваній обрано міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту.

Проводяться подальші слідчо-оперативні заходи для встановлення всіх осіб, причетних до незаконного постачання та збуту наркотичних засобів до слідчого ізолятору.

За матеріалами поліції Черкаської області

Источник