У Польщі на 18-річного українця з даху будинку впав …

У Польщі на 18-річного українця з даху будинку впав ...

Фото ілюстративне fotolia.com

У варшавському житловому комплексі на вул. Kąty Grodziskie стався шокуючий інцидент: на голову 18-річного громадянина України, який проходив поруч із будівлею, де проводився ремонт, впав газовий котел. 

У Польщі на 18-річного українця з даху будинку впав ...

У Польщі на 18-річного українця з даху будинку впав ...

Купити рекламу » Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на fakt.pl, інцидент стався 30 липня. Газовий котел вагою 30 кг навмисно скинув з даху з висоти понад 10 метрів 51-річний працівник, який виконував ремонтні роботи. Ймовірно, чоловік не захотів спускати старий котел сходами й обрав найпростіший спосіб, однак не переконався, що поруч з будівлею немає людей. 

Газовий котел впав на 18-річного українця Дмитра. За інформацією прокуратури, яка розслідує інцидент, хлопець отримав масивну травму лицьового черепа, лобової кістки та мозку. Усі ці травми становлять реальну загрозу його життю. Працівнику, який скинув котел, пред’явлено звинувачення. Суд заборонив йому працювати на висоті, залишати країну та наказав щотижня з’являтися у відділенні поліції. Чоловік визнав свою провину.

Постраждалий 18-річний українець перебував у комі, однак вже вийшов із неї, проте стан його здоров’я залишається надзвичайно важким. За словами його двоюрідної сестри, хлопець може виконувати невеликі рухи, але з ним немає контакту, він не відповідає і не реагує на слова. Невідомо, чи Дмитро повністю одужає.
Джерело