На Миколаївщині рятувальники деблокували із розтрощеної у ДТП автівки тіло загиблого та 3-х поранених | Кримінальні новини

Біля с. Ковалівка Ольшанської територіальної громади Миколаївського району сталась дорожньо-транспортна пригода. Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-2103 не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом.

По прибуттю на місце події рятувальників та медиків встановлено, що в результаті автотрощі загинув пасажир автомобіля, а водій та ще двоє людей постраждали, однак були заблокованими понівеченими конструктивними елементами.

За допомогою різака-розжима рятувальники деблокували постраждалих та їх із травмами різної тяжкості каретами швидкої медичної допомоги госпіталізовано до лікарні. Далі, за допомогою додаткового спеціального обладнання, було проведено деблокування тіла загиблого чоловіка.

Причини та обставини трагедії встановлюють правоохоронці.

Від ДСНС для надання допомоги у ліквідації наслідків дорожньо-траспортної пригоди залучались відділення 2 державної пожежено-рятувальної частини та аварійно-рятувальної частини спеціального призначення. 

За матеріалами ДСНС у Миколаївській області

Источник