Ігровий ноутбук: чому варто купити ноутбук 4070

Світи Cyberpunk 2077, The Witcher або будь-якого іншого ігрового всесвіту — це не просто можливість дослідити свої геймерські можливості та позмагатися з конкурентами. Це ще і непрості випробування для вашого «заліза», яке має бути потужним і швидким. Якщо до цих вимог додається ще й мобільність, тоді ігровий ноутбук (https://shop.lenovo.ua/category/notebooks/klass__igrovye) з відеокартою NVIDIA 40-ї серії ідеально виконає завдання. Чому для цих потреб краще вибрати пристрої з RTX 4070 та де їх купити в Україні?

Особливості лаптопів Lenovo з RTX 4070

Дискретна відеокарта — один з компонентів, який забезпечує продуктивність будь-якого потужного ноутбука, особливо ігрового. Ще нещодавно для геймерських потреб використовувались графічні процесори RTX 3060, RTX 3050 та інші моделі 30-ї серії, але вже декілька років NVIDIA пропонує нові рішення 40-ї серії, які дозволяють повністю заглибитись у ігровий простір. Ноутбуки з відеокартою RTX 4070 є і у лінійці компанії Lenovo — одного з провідних виробників лептопів у світі. Це дозволяє клієнтам мати потужний сучасний пристрій, що гарантує швидку роботу з графікою, в тому числі з використанням можливостей штучного інтелекту. Відеокарта 4070 не тільки забезпечує покращену якість відео, підвищений FPS та реалістичну картинку за рахунок «розумного» трасування променів, але й має знижене енергоспоживання у порівнянні з моделями попередньої серії.

Крім потужного відеоадаптера такі моделі мають наступні особливості і характеристики:

  • процесори Intel Core i7, i9, AMD Ryzen 7 з високою обчислювальною потужністю, які справляться з «важкими» навантаженнями;
  • оперативна пам’ять від 16 до 64 ГБ для кращих флагманських моделей;
  • IPS дисплей з діагоналлю до 16 дюймів і роздільною здатністю до 3.2К і противідблисковим покриттям;
  • жорсткий диск до 2 ТБ, що дозволить зберігати ігри, фільми, фото і інші файли, не економлячи простір;
  • клавіатура з підсвічуванням — мастхев для геймерів, які полюбляють грати не тільки при нормальному, але й при приглушеному освітленні.

Всі моделі Lenovo, створені для геймерів, компонувалися таким чином, щоб знизити затримку і дати гравцеві перевагу над супротивниками за рахунок потужного обладнання. Також компоновка ноутбука впливає на те, скільки коштує пристрій, а також визначає швидкість відгуку та інші параметри. Моделі середнього цінового сегменту вартістю від 79 тис. грн (наприклад, Lenovo Legion 5 16IRX9) підійдуть для новачків або у випадку, коли ви прагнете обрати ноутбук у якості резервного пристрою на додачу до ПК. Легкі та потужні флагмани з серій Yoga Pro 9 або Legion 7 за ціною до 130 тис грн варто замовити, якщо ви купуєте лаптоп як основний ігровий пристрій і прагнете добиватися з ним найвищих цілей. Всі моделі ноутбуків Lenovo мають агресивний дизайн, тому відповідатимуть вашому стилю на 100%.

Ігрові ноутбуки у Львові

У офіційному інтернет-магазині Lenovo Shop ви завжди зможете купити ноутбук 4070, який підійде не тільки для ігор, але й для інших «важких» завдань. Наприклад, згідно чисельних оглядів від користувачів, такі пристрої добре справляються зі стрімінгом, відеомонтажем, графічними програмами, дозволяють дивитися фільми у високій якості. Також у лінійці продукції Lenovo ви знайдете компактні офісні моделі з екраном 15 дюймів, професійні дизайнерські ноутбуки з дисплеєм 17 дюймів та моделі іншого призначення. За потреби таке обладнання можна придбати у кредит, що дозволить раціонально розподілити платежі у часі. До того ж постачальник забезпечує безкоштовну доставку продукції Lenovo до Львова, Тернополя, Вінниці та по всій Україні.