Всі пристойні коти Павлограда, як панове, відпочивають у кафе «Чорний кіт»

Всі пристойні коти Павлограда, як панове, відпочивають у кафе "Чорний кіт"

Різних кафе в Павлограді багато, але, мабуть, найнезвичайніше з них, – це кафе “Чорний кіт”, куди пристойні коти заводять своїх господарів випити чашку кави.

Коти та кішки кави традиційно не п’ють. У котячому світі популярні інші напої. Але для пухнастих друзів людини в цьому кафе розваг достатньо.

У кафе “Чорний кіт” їх зустрічають постійні мешканці: шиншили, папуги, кролик, змія, щур, морська свинка. І кожна тварина має свою історію.

Коти в кафе не нудьгують, а їхні господарі, попиваючи гарячу каву, з посмішками спостерігають, як їхні норовливі вихованці реагують на щурів та морських свинок.

– У нас була шиншила з Бахмута – бійці привезли, – охоче розповідає барменша. – Але її вже забрали: у шиншили, що пережила страх війни, з’явилися господарі.

Кролик серйозно перехворів у дитинстві і в нього відмовила лапку. Він один із усього приплоду вижив. У хвилястого папуги немає лапки, ми помітили це після того, як нам його віддали.

Щур пережив шок, коли потрапив до змії, але змія його, на щастя, не з’їла. Він просто скакав по змії і вона була незадоволена.

Крім того, коти, відпочиваючи в кафе, заводять приємні знакомства зі своїми побратимами, плямистими, сірими, рудими істотами. Телефонами не обмінюються та побачень не призначають. Але їх очі блищать і хвостами вони крутять відчайдушно. Слід зазначити, що відвідувачі неохоче залишають кафе “Чорний кіт”, яке є сучасним зоопарком культури та відпочинку.

“Чорний кіт” запрошує. Вмивайтеся, чіпляйте бантики – і ласкаво просимо у вищий світ. Вхід вільний.

Источник