У Павлограді жінка дивом залишилася живою, після застілля з коханим чоловіком

У Павлограді жінка дивом залишилася живою, після застілля з коханим чоловіком

У Павлограді жінка дивом залишилася живою, після застілля з коханим чоловіком. Йому просто завадили забити її до смерті та врятували. Але в суді співмешканець заявив, що жодного злочину не скоїв.

У матеріалах суду повідомляється:

Підозрюваний 03.06.2023, приблизно о 19 год. 00 хв., перебував за місцем свого мешкання, в квартирі спільно зі своєю співмешканкою та вживав з останньою спиртні напої. Так, між виник словесний конфлікт, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин. В ході якого наніс не менше 10 ударів кулаками рук в область голови та обличчя, після чого своєю правою рукою, в якій тримав кухонний ніж, який попередньо взяв з поверхні розташованого поряд столу та наніс своїй співмешканці не менше 4 ударів в ділянку грудної клітини, спричинивши своїми злочинними діями, тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно мозкової травми, струсу головного мозку, забій гематоми м`яких тканин обличчя голови, пароорбітальну гематому, забійну рану скулових ділянок справа, проникаючі ножові поранення грудної клітини зліва, пневмоторакс, поранення нижньої третини лівого передпліччя.

Таким чином підозрюваний виконав усі дії, які вважав необхідними для доведення кримінального правопорушення до кінця, який не було закінчено з причин, що не залежали від його волі, оскільки, до квартири прийшли люди та вжили заходів щодо надання первинної допомоги потерпілій.

Захисник в судовому засіданні просив обрати підозрюваному цілодобовий домашній арешт за місцем мешкання, вказав, що ризики не підтверджені слідчим. Підозрюваний в судовому засіданні підтримав захисника, вказав, що не погоджується з підозрою у вчиненні ним злочину.

Підозрюваний є особою, яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, яке відповідно до ст. 12 КК України, є особливо тяжким злочином, за яке передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п`ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Відповідно до матеріалів клопотання встановлено, що підозрюваний не має місця офіційної роботи, як постійного джерела прибутку, неодружений, не має утриманців, проживає один, тобто не має міцних соціальних зв`язків, раніше судимий, останній раз 06.02.2012 Павлоградським міськрайонним судом Дніпропетровської області за ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 309,70 ч.1 КК України до 12 років позбавлення волі, звільнений 25.01.2023 по відбуттю строку покарання.

Суд постановив:

Продовжити підозрюваному  запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк до 04 вересня 2023 року в межах строку досудового розслідування.

Источник