Вивчайте польську мову з нового року безкоштовно: …

Вивчайте польську мову з нового року безкоштовно: ...

Фото ілюстративне Adobe Stock

Фундація JRS у Варшаві проводить набір на безкоштовний майже тримісячний курс польської мови.

Вивчайте польську мову з нового року безкоштовно: ...

Вивчайте польську мову з нового року безкоштовно: ...

Купити рекламу » Як повідомляє Yavp.pl, курс призначений для іноземців віком від 18 років. Пріоритет надаватиметься біженцям, особам, які шукають міжнародного захисту в Польщі, іммігрантам з-поза меж ЄС.

Щоб подати заявку на курс, потрібно заповнити анкету. Зробити це можна до 31 грудня 2023 року.Ті, хто пройдуть відбір, приступлять до навчання 8 січня 2024 року. Закінчити курс мають 22 березня 2024 року.

“Курс є безкоштовним, але Фундація бере заставу в розмірі 100 злотих, яку буде повернено після завершення курсу та при відвідуваності понад 70%”, — зазначають організатори. Нагадаємо, Асоціація інноваційної та цифрової освіти (Stowarzyszenie Innowacyjnej i Cyfrowej Edukacji) у співпраці з Фундацією Deloitte Polska розробили безкоштовну платформу для вивчення польської для українців — Lingva Polska. Платформа використовує інноваційні методи навчання, які допомагають швидко вивчити основи польської мови, виконуючи понад 10 тисяч вправ. Курс базується на методиці українського поліглота та психолінгвіста Віталія Зубкова, який володіє понад 20-ма мовами. Lingva Polska пропонує безкоштовні мовні заняття на рівнях А1 і А2.

Платформа доступна на сайті lingvapl.org
Джерело